Bachelorproef 360 graden vol herinnering

Voor mijn Bachelorproef van de Arteveldehogeschool onderzocht ik hoe 360 graden video kan worden ingezet voor de oudere generatie. Met andere woorden hoe kan iemand die niet meer de mogelijkheid heeft om een herinnering te hebben aan een oude bekende plaats, zoals het huis of de winkel.

Ik koos voor het onderwerp 360 graden, omwille dat deze technologie nog in zijn kinderschoenen stond. Ik heb daar veel uit geleerd. Zo heb ik onderzocht waar je best de camera plaatst, binnenshuis en buitenshuis. Maar ook hoe je de beelden op een snelle manier kunt bewerken en inzetten in video voor Post-productie.

Sidenote

Wegens vraag van de families, werden de video’s afgeschermd.
Wil je meer informatie, contacteer mij dan via het contactformulier op de startpagina.

bekijk de website in een nieuw venster